Bij Okyo streven we perfectie na. Als binnenhuisarchitect van jouw zaak of woonst in Sint-Denijs-Boekel is het ons doel om je compleet te ontzorgen. Dat doen we door het interieurdesign volledig over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. We maken daarbij gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Sint-Denijs-Boekel jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van degelijke materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte helemaal afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een huis of openbare ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Sint-Denijs-Boekel laten schitteren.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Sint-Denijs-Boekelse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Jouw hoogst-persoonlijke interieurdesigner werkt je project in Sint-Denijs-Boekel uit en volgt alles op de voet. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een strikt tijdsschema. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. Of het nu gaat om potentiële problemen of nieuwe evoluties: we houden je telkens op de hoogte. Op die manier staan we in voor een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. Wij konden onze stempel drukken op verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Sint-Denijs-Boekelse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft jouw onderneming of woning behoefte aan een nieuw, fris interieur? Kom dan zeker eens bij ons langs. Aan de hand van jouw wensen stellen we een concreet plan op. Laat je bouwproject in Sint-Denijs-Boekel over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!