Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als interieurarchitect van jouw zaak of woning in Sint-Denijs-Westrem nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurontwerp compleet aan onze professionals over te laten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, finesse en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Sint-Denijs-Westrem jarenlang van een uniek interieur met smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Als interieurarchitect probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde vormgeving. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: woning of openbare ruimte. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Sint-Denijs-Westrem laten fonkelen.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Sint-Denijs-Westremse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo the place to be. Jouw project in Sint-Denijs-Westrem wordt totaal uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke interieurdesigner. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Verder verloopt de communicatie telkens op transparante wijze. Of het nu gaat om mogelijke complicaties of nieuwe evoluties: we houden je altijd op de hoogte. Zo garanderen we een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar verwezenlijkingen met trots. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan uiteenlopende projecten. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de eindresultaten kan je terugzien op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Sint-Denijs-Westremse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan jouw zaak of woonst een nieuw, fris interieur gebruiken? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. De interieurarchitecten van Okyo maken gegarandeerd wat moois van je bouwproject in Sint-Denijs-Westrem!