Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurdesigner van jouw onderneming of woonst in Sint-Denijs ontzorgen we je compleet. Hoe precies? Door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. We ontwerpen – met aandacht voor de kleinste details – een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, warmte en finesse uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Sint-Denijs jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Als interieurarchitect probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. Het gebruik van duurzame materialen en gedetailleerde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte wordt volledig afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: een openbare ruimte of woning. De interieurdesigner waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Sint-Denijs te laten schitteren.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar realisaties met trots. We werkten mee aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de resultaten vind je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw bouwproject?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw project

Droom je van een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. We wijzen je een persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Sint-Denijs helemaal ontwikkelt en opvolgt. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. Of het nu gaat om potentiële moeilijkheden of nieuwe evoluties: we houden je steeds op de hoogte. Je mag zeker zijn van een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw onderneming of huis wat opfrissing gebruiken? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Je kan je bouwproject in Sint-Denijs hoe dan ook overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!