Okyo staat voor klassewerk. Als binnenhuisarchitect van jouw zaak of woning in Sint-Eloois-Vijve nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurplaatje totaal aan onze vakspecialisten over te laten. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt klasse, warmte en rust uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Sint-Eloois-Vijve jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar realisaties met trots. Wij konden al meewerken aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Al zin om jouw Sint-Eloois-Vijfse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Dat is ook bij ons het geval. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. Het gebruik van degelijke materialen en verfijnde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of huis, Okyo haalt het onderste uit de kan. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Sint-Eloois-Vijve laten fonkelen.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Sint-Eloois-Vijfse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurarchitect toe die jouw project in Sint-Eloois-Vijve volledig opvolgt en uitwerkt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of mogelijke moeilijkheden. Je kan rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft het interieur van jouw zaak of huis nood aan vernieuwing? Laat dan zeker van je horen. We luisteren naar je wensen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Sint-Eloois-Vijve om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.