Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als interieurarchitect van jouw onderneming of woning in Sint-Gillis-Waas is het ons doel om je totaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details stellen we een plan op dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. We maken daarbij gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Sint-Gillis-Waas jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Sint-Gillis-Wase project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan moet je bij Okyo zijn. Jouw persoonlijke interieurontwerper werkt je project in Sint-Gillis-Waas uit en volgt alles op de voet. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en mogelijke moeilijkheden. Zo garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Een persoonlijke, warme stijl

Als binnenhuisarchitect bouw je een eigen, unieke stijl uit. Ook wij gaan niet voor minder. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde afwerking. Elke ruimte wordt compleet afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: een openbare ruimte of huis. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten schitteren van je bouwproject in Sint-Gillis-Waas.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar realisaties met trots. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan diverse grote projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Op al onze verwezenlijkingen blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we compleet renoveren. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Sint-Gillis-Wase bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft jouw zaak of huis behoefte aan een nieuw, fris interieur? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Sint-Gillis-Waas om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.