Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurarchitect van jouw onderneming of woonst in Sint-Huibrechts-Hern ontzorgen we je helemaal. Dat doen we door het interieurdesign helemaal aan onze professionals over te laten. We ontwerpen een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Sint-Huibrechts-Hern jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

High-end interieur voor jouw Sint-Huibrechts-Hernse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. Je krijgt een persoonlijke interieurdesigner toegewezen die jouw project in Sint-Huibrechts-Hern volledig ontwikkelt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een nauwgezet tijdsschema. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. Of het nu gaat om potentiële moeilijkheden of nieuwe evoluties: we houden je altijd op de hoogte. Op die manier garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Als interieurontwerper bouw je een eigen, unieke stijl uit. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde afwerking. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een woning of publieke ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Sint-Huibrechts-Hern te laten fonkelen.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar verwezenlijkingen. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan verschillende projecten. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook totaal renoreveren. Foto’s van de eindresultaten zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Sint-Huibrechts-Hernse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft het interieur van jouw zaak of woning behoefte aan vernieuwing? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Je kan je bouwproject in Sint-Huibrechts-Hern hoe dan ook overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!