Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw zaak of huis in Sint-Jan-in-Eremo nemen we al je zorgen weg. Hoe precies? Door het interieurdesign over te laten aan onze professionals. Zij stellen een plan op dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Sint-Jan-in-Eremo jarenlang van een uniek interieur met smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. Wij konden al meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Op al onze realisaties blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we helemaal opknappen. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Al zin om jouw Sint-Jan-in-Eremose bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Als interieurontwerper probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We focussen ons op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde vormgeving. Elke ruimte wordt compleet afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een openbare ruimte of woning. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Sint-Jan-in-Eremo laten schitteren.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Sint-Jan-in-Eremose project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo the place to be. We wijzen je een persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Sint-Jan-in-Eremo totaal opvolgt en uitwerkt. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en eventuele moeilijkheden. Op die manier garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw onderneming of huis wat vernieuwing gebruiken? Kom dan zeker eens bij ons langs. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Sint-Jan-in-Eremo om tot een prachtig resultaat.