Okyo staat voor klassewerk. Als binnenhuisarchitect van jouw onderneming of huis in Sint-Job-in-‘t-Goor ontnemen we al je zorgen. Hoe precies? Door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt klasse, warmte en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Sint-Job-in-‘t-Goor jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Iedere interieurarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van duurzame materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of huis, Okyo haalt het onderste uit de kan. De interieurontwerper waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Sint-Job-in-‘t-Goor te laten schitteren.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Architectenbureau Okyo is trots op haar realisaties. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan verschillende projecten. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we volledig overnemen. Foto’s van de resultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Sint-Job-in-‘t-Goorse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Sint-Job-in-‘t-Goorse project

Wil je graag een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurarchitect toe die jouw project in Sint-Job-in-‘t-Goor helemaal ontwikkelt en opvolgt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Je mag zeker zijn van een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft jouw zaak of huis behoefte aan een nieuw, fris interieur? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. Aan de hand van jouw eisen stellen we een concreet plan op. Laat je bouwproject in Sint-Job-in-‘t-Goor over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!