Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw woning of onderneming in Sint-Joris-Weert ontzorgen we je helemaal. Hoe we dat doen? Door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met aandacht voor de kleinste details – een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, warmte en finesse uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Sint-Joris-Weert jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Iedere binnenhuisarchitect streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Dat is ook bij ons het geval. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. Het gebruik van duurzame materialen en gedetailleerde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een woning of publieke ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Sint-Joris-Weert laten fonkelen.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Sint-Joris-Weertse project

Droom je van een verfijnd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Je krijgt van ons een hoogst-persoonlijke interieurarchitect toegekend die jouw project in Sint-Joris-Weert totaal opvolgt en ontwikkelt. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en eventuele complicaties. Zo kunnen we een aangename samenwerking garanderen met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan uiteenlopende projecten. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar uitblinkers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Sint-Joris-Weertse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan jouw onderneming of woonst een nieuw, fris interieur gebruiken? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Sint-Joris-Weert om tot een prachtig eindresultaat.