Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als interieurarchitect van jouw onderneming of woonst in Sint-Kruis-Winkel ontzorgen we je volledig. Hoe we dat doen? Door het interieurdesign over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details stellen we een plan op dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, rust en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Sint-Kruis-Winkel jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Als binnenhuisarchitect bouw je een eigen, unieke stijl uit. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde vormgeving. We stemmen iedere ruimte totaal af op degene die erin moet vertoeven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een openbare ruimte of woonst. Jouw bouwproject in Sint-Kruis-Winkel laten stralen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. Wij konden al meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Op al onze verwezenlijkingen blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we volledig opknappen. Foto’s van de resultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Sint-Kruis-Winkelse bouwproject?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Sint-Kruis-Winkelse project

Is een verzorgd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan moet je bij Okyo zijn. Jouw persoonlijke binnenhuisarchitect werkt je project in Sint-Kruis-Winkel uit en volgt alles op de voet. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en eventuele problemen. Je kan rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw onderneming of huis wat vernieuwing gebruiken? Laat dan zeker van je horen. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Sint-Kruis-Winkel om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.