Okyo staat voor klassewerk. Als binnenhuisarchitect van jouw zaak of woonst in Sint-Kwintens-Lennik is het ons doel om je helemaal te ontzorgen. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met aandacht voor de kleinste details – een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Sint-Kwintens-Lennik jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Als interieurarchitect bouw je een eigen, unieke stijl uit. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. Het gebruik van degelijke materialen en verfijnde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. We stemmen iedere ruimte volledig af op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en openbare ruimte. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Sint-Kwintens-Lennik laten stralen.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar realisaties. Wij konden onze stempel drukken op diverse projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook compleet renoreveren. Foto’s van de resultaten? Die zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Sint-Kwintens-Lennikse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

High-end interieur voor jouw Sint-Kwintens-Lennikse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Okyo helpt je er graag mee. Jouw hoogst-persoonlijke interieurdesigner werkt je project in Sint-Kwintens-Lennik uit en volgt alles op de voet. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. Je blijft altijd op de hoogte van alle evoluties en mogelijke problemen. Je mag zeker zijn van een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw onderneming of woonst wat vernieuwing gebruiken? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je vereisten voldoet. Laat je bouwproject in Sint-Kwintens-Lennik over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!