Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als interieurontwerper van jouw huis of zaak in Sint-Laureins ontzorgen we je helemaal. We doen dat door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. Zij stellen een plan op dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat is een baken van rust, finesse en warmte. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Sint-Laureins jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan uiteenlopende projecten. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar hoogvliegers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we totaal opknappen. Foto’s van de resultaten vind je terug op deze pagina. Al zin om jouw Sint-Laureinse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Sint-Laureinse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan is Okyo jouw partner in crime. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toegekend die jouw project in Sint-Laureins volledig uitwerkt en opvolgt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. De communicatie laten we telkens helder verlopen. Je blijft altijd op de hoogte van alle evoluties en eventuele complicaties. Je mag zeker zijn van een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Iedere binnenhuisarchitect streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. We benadrukken het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: woning of publieke ruimte. De binnenhuisarchitect waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Sint-Laureins te laten fonkelen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft jouw zaak of woonst nood aan een nieuw, fris interieur? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. We luisteren naar je vereisten en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Sint-Laureins om tot een prachtig eindresultaat.