Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurarchitect van jouw zaak of huis in Sint-Lievens-Esse ontzorgen we je totaal. Dat doen we door het interieurdesign volledig aan onze vakspecialisten over te laten. We ontwerpen een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, finesse en warmte uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Sint-Lievens-Esse jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan diverse projecten. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze verwezenlijkingen, maar er zijn wel enkele hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia compleet opknappen. Foto’s van de eindresultaten? Die zie je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw bouwproject?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Jouw project in Sint-Lievens-Esse wordt totaal uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke interieurdesigner. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een strikt tijdsschema. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. Of het nu gaat om potentiële moeilijkheden of nieuwe evoluties: we houden je altijd op de hoogte. Zo kan je rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van duurzame materialen en gedetailleerde afwerkingen. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: een openbare ruimte of woning. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Sint-Lievens-Esse laten fonkelen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw zaak of woonst wat opfrissing gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Sint-Lievens-Esse over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!