Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurarchitect van jouw huis of zaak in Sint-Margriete-Houtem is het ons doel om je volledig te ontzorgen. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details stellen we een plan op dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Sint-Margriete-Houtem jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Sint-Margriete-Houtemse project

Droom je van een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. Jouw project in Sint-Margriete-Houtem wordt compleet uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke binnenhuisarchitect. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en potentiële moeilijkheden. Op die manier garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Iedere interieurarchitect streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een publieke ruimte of huis, Okyo haalt het onderste uit de kan. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Sint-Margriete-Houtem laten fonkelen.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar realisaties. We werkten mee aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de resultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Al zin om jouw Sint-Margriete-Houtemse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw zaak of woning wat vernieuwing gebruiken? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We luisteren naar je vereisten en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Sint-Margriete-Houtem over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!