Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw zaak of woning in Sint-Margriete ontzorgen we je totaal. Dat doen we door het interieurontwerp volledig aan onze vakspecialisten over te laten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details stellen we een plan op dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. We maken daarbij gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat is een baken van rust, klasse en warmte. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Sint-Margriete jarenlang van een uniek interieur met smaakvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Sint-Margrietse project

Droom je van een verzorgd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo the place to be. Jouw project in Sint-Margriete wordt helemaal uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke interieurarchitect. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Verder verloopt de communicatie altijd op transparante wijze. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en mogelijke complicaties. Zo kan je rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. We benadrukken het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte compleet afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een publieke ruimte of een huis. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Sint-Margriete te laten stralen.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Al zin om jouw Sint-Margrietse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft jouw zaak of woning behoefte aan een nieuw, fris interieur? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Sint-Margriete om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.