Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als interieurarchitect van jouw onderneming of huis in Sint-Martens-Bodegem is het ons doel om je volledig te ontzorgen. Dat doen we door het interieurdesign helemaal over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Sint-Martens-Bodegem jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

High-end interieur voor jouw Sint-Martens-Bodegemse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Okyo helpt je er graag mee. Jouw project in Sint-Martens-Bodegem wordt totaal uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke interieurarchitect. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. We houden je op de hoogte van alle evoluties en potentiële problemen. Op die manier garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Een kwalitatieve interieurdesigner creëert zijn of haar unieke stijl. Ook wij gaan niet voor minder. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. Het gebruik van duurzame materialen en verfijnde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: woonst of openbare ruimte. De interieurarchitect waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Sint-Martens-Bodegem te laten fonkelen.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. We werkten mee aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugzien op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Sint-Martens-Bodegemse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft jouw zaak of huis nood aan een nieuw, fris interieur? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Sint-Martens-Bodegem om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.