Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurdesigner van jouw onderneming of woonst in Sint-Pieters-Kapelle nemen we al je zorgen weg. We doen dat door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met aandacht voor de kleinste details – een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Sint-Pieters-Kapelle jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar realisaties. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan verschillende grote projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar hoogvliegers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de resultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Sint-Pieters-Kapelse bouwproject?

High-end interieur voor jouw Sint-Pieters-Kapelse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan is Okyo the place to be. We wijzen je een persoonlijke interieurarchitect toe die jouw project in Sint-Pieters-Kapelle volledig opvolgt en ontwikkelt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. De communicatie laten we altijd transparant verlopen. Of het nu gaat om eventuele problemen of nieuwe evoluties: we houden je telkens op de hoogte. Zo kan je rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Een persoonlijke, warme stijl

Een kwalitatieve interieurarchitect creëert zijn of haar unieke stijl. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde vormgeving. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet verblijven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een publieke ruimte of woning. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Sint-Pieters-Kapelle te laten stralen. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft het interieur van jouw zaak of huis nood aan vernieuwing? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. Laat je bouwproject in Sint-Pieters-Kapelle over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!