Okyo staat voor klassewerk. Als interieurdesigner van jouw woning of zaak in Sint-Stevens-Woluwe nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details stellen we een plan op dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. We maken daarbij gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Sint-Stevens-Woluwe jarenlang van een uniek interieur met stijlvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Een kwalitatieve interieurarchitect streeft een compleet unieke stijl na. Dat geldt ook voor ons. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. We focussen ons op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde vormgeving. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of woonst, Okyo haalt het onderste uit de kan. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Sint-Stevens-Woluwe laten stralen.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Haar verwezenlijkingen draagt Okyo met veel trots. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan uiteenlopende grote projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we compleet opknappen. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Sint-Stevens-Woluwse bouwproject?

High-end interieur voor jouw Sint-Stevens-Woluwse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Jouw project in Sint-Stevens-Woluwe wordt compleet uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke interieurarchitect. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Verder verloopt de communicatie steeds op transparante wijze. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of potentiële complicaties. Op die manier staan we in voor een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft jouw onderneming of woning nood aan een nieuw, fris interieur? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je eisen voldoet. Je kan je bouwproject in Sint-Stevens-Woluwe gegarandeerd overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!