Bij Okyo gaan we niet voor minder dan perfectie. Als interieurdesigner van jouw zaak of woonst in Sleidinge ontnemen we al je zorgen. Dat doen we door het interieurplaatje compleet over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. We maken daarbij gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Sleidinge jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

High-end interieur voor jouw Sleidingse project

Wil je graag een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. Jouw project in Sleidinge wordt totaal uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke interieurarchitect. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Verder verloopt de communicatie altijd op transparante wijze. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of eventuele problemen: we houden je altijd op de hoogte. Je mag zeker zijn van een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. We focussen ons op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde afwerking. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte volledig afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een huis of publieke ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Sleidinge te laten schitteren.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar realisaties. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan uiteenlopende grote projecten. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de resultaten? Die zie je terug op deze pagina. Al zin om jouw Sleidingse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft jouw onderneming of huis behoefte aan een nieuw, fris interieur? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je eisen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo maken hoe dan ook wat moois van je bouwproject in Sleidinge!