Okyo staat voor klassewerk. Als interieurdesigner van jouw woning of zaak in Sluizen is het ons doel om je helemaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurplaatje compleet aan onze professionals over te laten. Zij stellen een plan op dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt finesse, rust en warmte uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Sluizen jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

High-end interieur voor jouw Sluizense project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Sluizen volledig uitwerkt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een nauwgezet tijdsschema. Verder verloopt de communicatie altijd op transparante wijze. We houden je op de hoogte van alle evoluties en potentiële problemen. Zo kan je rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar realisaties. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we totaal renoveren. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Al zin om jouw Sluizense bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere interieurarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde vormgeving. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: huis of openbare ruimte. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Sluizen te laten fonkelen. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of woning een upgrade gebruiken? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Sluizen overlaten aan onze interieurarchitecten.