Bij Okyo streven we perfectie na. Als binnenhuisarchitect van jouw woning of zaak in Smetlede nemen we al je zorgen weg. We doen dat door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. Met aandacht voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt klasse, warmte en rust uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Smetlede jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een goede interieurontwerper streeft een geheel unieke stijl na. Dat is ook bij ons het geval. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. Het gebruik van degelijke materialen en gedetailleerde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte wordt volledig afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een huis of openbare ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Smetlede laten stralen.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Architectenbureau Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we compleet overnemen. Foto’s van de eindresultaten? Die zie je terug op deze pagina. Al zin om jouw Smetleedse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Smetleedse project

Is een smaakvol, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Je krijgt een persoonlijke interieurarchitect toegekend die jouw project in Smetlede totaal ontwikkelt en opvolgt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. De communicatie laten we telkens helder verlopen. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Op die manier garanderen we een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan jouw zaak of woning een nieuw, fris interieur gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. Aan de hand van jouw wensen stellen we een concreet plan op. Laat je bouwproject in Smetlede over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!