Bij Okyo gaan we niet voor minder dan perfectie. Als interieurarchitect van jouw woning of onderneming in Snaaskerke is het ons doel om je volledig te ontzorgen. Dat doen we door het interieurplaatje totaal over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met toewijding voor de kleinste details – een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, finesse en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Snaaskerke jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar realisaties. Wij konden onze stempel drukken op verschillende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook volledig renoreveren. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Snaaskerkse bouwproject?

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Een kwalitatieve binnenhuisarchitect streeft een geheel unieke stijl na. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We leggen de nadruk op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een woonst of publieke ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Snaaskerke te laten stralen.

High-end interieur voor jouw Snaaskerkse project

Wil je graag een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. We wijzen je een persoonlijke binnenhuisarchitect toe die jouw project in Snaaskerke volledig ontwikkelt en opvolgt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Verder verloopt de communicatie altijd op transparante wijze. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Zo kan je rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw zaak of woonst wat opfrissing gebruiken? Laat dan zeker van je horen. Aan de hand van jouw vereisten stellen we een concreet plan op. Je kan je bouwproject in Snaaskerke zonder twijfel overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!