Okyo staat voor klassewerk. Als interieurarchitect van jouw onderneming of woonst in Snellegem nemen we al je zorgen weg. We doen dat door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. Zij stellen een plan op dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. We maken daarbij gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Snellegem jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar verwezenlijkingen. We werkten mee aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar hoogvliegers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia volledig renoveren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugzien op deze pagina. Al zin om jouw Snellegemse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Snellegemse project

Wil je graag een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Je krijgt een persoonlijke interieurdesigner toegewezen die jouw project in Snellegem totaal ontwikkelt en opvolgt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. De communicatie laten we altijd helder verlopen. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Je kan rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een publieke ruimte of woning. De binnenhuisarchitect waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Snellegem te laten stralen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw zaak of woning wat opfrissing gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je eisen voldoet. Laat je bouwproject in Snellegem over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!