Okyo staat voor klassewerk. Als interieurontwerper van jouw zaak of huis in Staden nemen we al je zorgen weg. Hoe we dat doen? Door het interieurdesign over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. We maken daarbij gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt klasse, rust en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Staden jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook compleet renoreveren. Foto’s van de eindresultaten? Die zie je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Stadense bouwproject?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Stadense project

Droom je van een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. We wijzen je een hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect toe die jouw project in Staden volledig ontwikkelt en opvolgt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of potentiële complicaties: we houden je altijd op de hoogte. Op die manier staan we in voor een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. We leggen de nadruk op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een openbare ruimte of een woonst. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Staden laten stralen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of woonst wat vernieuwing gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. Laat je bouwproject in Staden over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!