Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw onderneming of woning in Steendorp is het ons doel om je helemaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurdesign totaal aan onze vakspecialisten over te laten. Met toewijding voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, klasse en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Steendorp jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar realisaties. Wij konden al meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we totaal overnemen. Foto’s van de resultaten? Die zie je terug op deze pagina. Al zin om jouw Steendorpse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Steendorpse project

Is een verzorgd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. We wijzen je een persoonlijke interieurontwerper toe die jouw project in Steendorp totaal uitwerkt en opvolgt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en mogelijke complicaties. Je kan rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Een persoonlijke, warme stijl

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook wij gaan niet voor minder. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde vormgeving. We stemmen iedere ruimte compleet af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een openbare ruimte of een huis. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Steendorp laten schitteren. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan jouw zaak of woonst een nieuw, fris interieur gebruiken? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Steendorp overlaten aan onze interieurarchitecten.