Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als binnenhuisarchitect van jouw woonst of onderneming in Steenhuffel nemen we al je zorgen weg. Hoe precies? Door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details stellen we een plan op dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. We maken daarbij gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, rust en klasse uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Steenhuffel jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een kwalitatieve interieurdesigner streeft een geheel unieke stijl na. Ook voor ons geldt die bewering. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van duurzame materialen en gedetailleerde afwerkingen. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of woonst, Okyo haalt het onderste uit de kan. De binnenhuisarchitect waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Steenhuffel te laten stralen.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Steenhuffelse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Okyo helpt je er graag mee. We wijzen je een hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect toe die jouw project in Steenhuffel volledig opvolgt en uitwerkt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of eventuele problemen. Zo kan je rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar realisaties. Wij konden onze stempel drukken op verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we helemaal renoveren. Foto’s van de resultaten kan je terugvinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Steenhuffelse bouwproject? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft het interieur van jouw onderneming of woonst behoefte aan vernieuwing? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Je kan je bouwproject in Steenhuffel zonder twijfel overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!