Okyo staat voor klassewerk. Als interieurontwerper van jouw woning of zaak in Stekene ontzorgen we je helemaal. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details stellen we een plan op dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, finesse en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Stekene jarenlang van een uniek interieur met stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar realisaties. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan diverse grote projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we volledig verbouwen. Foto’s van de eindresultaten kan je terugvinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Stekense bouwproject?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Stekense project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. We wijzen je een persoonlijke binnenhuisarchitect toe die jouw project in Stekene volledig opvolgt en uitwerkt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of mogelijke moeilijkheden. Zo kan je rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Een persoonlijke, warme stijl

Als interieurarchitect probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Dat is ook bij ons het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. De focus ligt op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde vormgeving. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: een publieke ruimte of huis. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Stekene laten schitteren. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft jouw zaak of huis nood aan een nieuw, fris interieur? Deel je ideeën dan zeker met ons. We luisteren naar je vereisten en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Stekene om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.