Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw huis of zaak in Sterrebeek nemen we al je zorgen weg. Hoe precies? Door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Sterrebeek jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. We leggen de nadruk op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde afwerking. We stemmen iedere ruimte helemaal af op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een woning of publieke ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. De interieurdesigner waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Sterrebeek te laten stralen.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Sterrebeekse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Je krijgt van ons een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toegekend die jouw project in Sterrebeek volledig opvolgt en uitwerkt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. De communicatie laten we telkens helder verlopen. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Op die manier staan we in voor een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan diverse projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Sterrebeekse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft het interieur van jouw onderneming of huis behoefte aan vernieuwing? Deel je ideeën dan zeker met ons. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je vereisten voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Sterrebeek om tot een prachtig eindresultaat.