Okyo staat voor klassewerk. Als interieurontwerper van jouw zaak of woning in Stevoort ontnemen we al je zorgen. We doen dat door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Stevoort jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar verwezenlijkingen. Wij konden al meewerken aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten? Die zie je terug op deze pagina. Al zin om jouw Stevoortse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Als interieurdesigner probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Ook voor ons geldt die bewering. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van duurzame materialen en verfijnde afwerkingen. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een huis en openbare ruimte. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Stevoort laten fonkelen.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Stevoortse project

Droom je van een smaakvol en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurarchitect toegekend die jouw project in Stevoort compleet opvolgt en uitwerkt. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. We houden je op de hoogte van alle evoluties en eventuele problemen. Op die manier staan we in voor een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw onderneming of huis wat vernieuwing gebruiken? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Stevoort om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.