Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als interieurarchitect van jouw onderneming of huis in Stokkem ontnemen we al je zorgen. Dat doen we door het interieurontwerp totaal aan onze professionals over te laten. Zij stellen een plan op dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, finesse en warmte uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Stokkem jarenlang van een uniek interieur met stijlvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Haar verwezenlijkingen draagt Okyo met veel trots. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Op al onze verwezenlijkingen blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugvinden op deze pagina. Al zin om jouw Stokkemse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

High-end interieur voor jouw Stokkemse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Jouw project in Stokkem wordt volledig uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke interieurontwerper. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Op die manier staan we in voor een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Als interieurontwerper probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. We stemmen iedere ruimte compleet af op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: huis of publieke ruimte. Jouw bouwproject in Stokkem laten fonkelen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw onderneming of woonst een upgrade gebruiken? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Stokkem om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.