Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurontwerper van jouw zaak of woning in Ternat ontzorgen we je totaal. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze professionals. Zij stellen een plan op dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt klasse, warmte en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Ternat jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van duurzame materialen en gedetailleerde afwerkingen. Elke ruimte wordt helemaal afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een openbare ruimte of een woning. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Ternat te laten stralen.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Ternatse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurarchitect toe die jouw project in Ternat helemaal uitwerkt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of potentiële complicaties: we houden je steeds op de hoogte. Je kan rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Haar realisaties draagt Okyo met veel trots. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan verschillende projecten. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Op al onze verwezenlijkingen blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia helemaal renoveren. Foto’s van de resultaten? Die zie je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Ternatse bouwproject? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft jouw onderneming of woning behoefte aan een nieuw, fris interieur? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Ternat over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!