Bij Okyo gaan we niet voor minder dan perfectie. Als interieurarchitect van jouw onderneming of woonst in Tongerlo Bree is het ons doel om je helemaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurdesign compleet over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, klasse en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Tongerlo Bree jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar realisaties met trots. We werkten mee aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Tongerlose bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

High-end interieur voor jouw Tongerlose project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. We wijzen je een persoonlijke interieurontwerper toe die jouw project in Tongerlo Bree compleet ontwikkelt en opvolgt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of potentiële moeilijkheden: we houden je altijd op de hoogte. Op die manier garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een kwalitatieve binnenhuisarchitect streeft een compleet unieke stijl na. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. De focus ligt op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde vormgeving. We stemmen iedere ruimte totaal af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woonst en publieke ruimte. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Tongerlo Bree laten fonkelen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of woonst een upgrade gebruiken? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo maken gegarandeerd wat moois van je bouwproject in Tongerlo Bree!