Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurontwerper van jouw woonst of onderneming in Torhout is het ons doel om je helemaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurdesign helemaal over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Torhout jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar verwezenlijkingen. Wij konden onze stempel drukken op uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze verwezenlijkingen, maar er zijn wel enkele hoogvliegers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de resultaten? Die zie je terug op deze pagina. Al zin om jouw Torhoutse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

High-end interieur voor jouw Torhoutse project

Droom je van een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Okyo helpt je er graag mee. Jouw project in Torhout wordt totaal uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke interieurontwerper. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een nauwgezet tijdsschema. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We houden je op de hoogte van alle evoluties en eventuele problemen. Zo kan je rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Een persoonlijke, warme stijl

Als interieurdesigner probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Dat is ook bij ons het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. We benadrukken het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een openbare ruimte of een woning. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Torhout laten fonkelen. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw onderneming of huis wat opfrissing gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je eisen voldoet. Laat je bouwproject in Torhout over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!