Okyo staat voor klassewerk. Als interieurontwerper van jouw zaak of woning in Uikhoven nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze professionals. Zij stellen een plan op dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, warmte en finesse uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Uikhoven jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van degelijke materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een woonst of openbare ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten fonkelen van je bouwproject in Uikhoven.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Uikhoofse project

Wil je graag een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toegewezen die jouw project in Uikhoven compleet ontwikkelt en opvolgt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder verloopt de communicatie altijd op transparante wijze. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en mogelijke complicaties. Zo kan je rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar verwezenlijkingen. Wij konden onze stempel drukken op diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Op al onze realisaties blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia compleet verbouwen. Foto’s van de eindresultaten kan je terugvinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Uikhoofse bouwproject? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw onderneming of woonst een upgrade gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Uikhoven overlaten aan onze interieurarchitecten.