Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als interieurdesigner van jouw zaak of woonst in Uitbergen nemen we al je zorgen weg. Hoe we dat doen? Door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. We ontwerpen – met aandacht voor de kleinste details – een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt klasse, warmte en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Uitbergen jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo draagt haar verwezenlijkingen met trots. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan verschillende grote projecten. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Op al onze verwezenlijkingen blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Uitbergse bouwproject?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Uitbergse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toegewezen die jouw project in Uitbergen totaal opvolgt en uitwerkt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of mogelijke complicaties: we houden je telkens op de hoogte. Zo garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een sterke interieurdesigner streeft een compleet unieke stijl na. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van degelijke materialen en verfijnde afwerkingen. Elke ruimte wordt volledig afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een openbare ruimte of een woonst. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Uitbergen laten fonkelen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft jouw zaak of woonst behoefte aan een nieuw, fris interieur? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Uitbergen om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.