Okyo staat voor klassewerk. Als interieurdesigner van jouw zaak of woning in Val-Meer is het ons doel om je totaal te ontzorgen. We doen dat door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, warmte en finesse uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Val-Meer jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Val-Meerse project

Droom je van een verfijnd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Okyo helpt je er graag mee. Jouw project in Val-Meer wordt volledig uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke interieurarchitect. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of potentiële problemen: we houden je altijd op de hoogte. Op die manier garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Een persoonlijke, warme stijl

Iedere binnenhuisarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook voor ons geldt die bewering. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. We leggen de nadruk op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte compleet afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een publieke ruimte of een woning. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Val-Meer laten schitteren.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo draagt haar verwezenlijkingen met trots. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan uiteenlopende projecten. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze realisaties, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de resultaten kan je terugzien op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Val-Meerse bouwproject? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Wil je het interieur van jouw woonst of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Laat dan zeker van je horen. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Val-Meer om tot een prachtig resultaat.