Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als interieurdesigner van jouw onderneming of woning in Varendonk nemen we al je zorgen weg. Hoe we dat doen? Door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details stellen we een plan op dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, rust en klasse uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Varendonk jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Varendonkse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo the place to be. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurarchitect toegekend die jouw project in Varendonk totaal ontwikkelt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of eventuele moeilijkheden: we houden je telkens op de hoogte. Je kan rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar realisaties. Wij konden onze stempel drukken op uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar uitblinkers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Varendonkse bouwproject?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Als binnenhuisarchitect probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van duurzame materialen en verfijnde afwerkingen. We stemmen iedere ruimte compleet af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en openbare ruimte. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Varendonk te laten stralen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan jouw onderneming of huis een nieuw, fris interieur gebruiken? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je eisen voldoet. Je kan je bouwproject in Varendonk gegarandeerd overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!