Okyo staat voor klassewerk. Als interieurdesigner van jouw zaak of woning in Varsenare ontnemen we al je zorgen. We doen dat door het interieurdesign over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, finesse en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Varsenare jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook compleet renoreveren. Foto’s van de eindresultaten zie je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Varsenaarse bouwproject?

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Als interieurarchitect probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van duurzame materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. We zorgen er verder voor dat elke ruimte helemaal afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en openbare ruimte. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Varsenare te laten fonkelen.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Varsenaarse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. Jouw project in Varsenare wordt helemaal uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke interieurarchitect. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. Of het nu gaat om potentiële complicaties of nieuwe evoluties: we houden je altijd op de hoogte. Op die manier staan we in voor een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw zaak of huis wat opfrissing gebruiken? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. We luisteren naar je wensen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Je kan je bouwproject in Varsenare hoe dan ook overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!