Bij Okyo streven we perfectie na. Als binnenhuisarchitect van jouw zaak of woonst in Veltem-Beisem is het ons doel om je compleet te ontzorgen. Hoe precies? Door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. Met aandacht voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt rust, warmte en finesse uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Veltem-Beisem jarenlang van een uniek interieur met smaakvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Iedere interieurarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We focussen ons op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde vormgeving. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: een publieke ruimte of woning. Jouw bouwproject in Veltem-Beisem laten schitteren is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

High-end interieur voor jouw Veltem-Beisemse project

Is een smaakvol, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan is Okyo the place to be. We wijzen je een persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Veltem-Beisem compleet opvolgt en ontwikkelt. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Verder verloopt de communicatie steeds op transparante wijze. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of eventuele complicaties: we houden je altijd op de hoogte. Je kan rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar realisaties. Wij konden al meewerken aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia volledig verbouwen. Foto’s van de resultaten? Die zie je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Veltem-Beisemse bouwproject? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft jouw onderneming of huis nood aan een nieuw, fris interieur? Twijfel dan niet om ons te contacteren. Aan de hand van jouw eisen stellen we een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Veltem-Beisem om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.