Bij Okyo gaan we niet voor minder dan perfectie. Als interieurarchitect van jouw woning of zaak in Vinderhoute nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details stellen we een plan op dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. We maken daarbij gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Vinderhoute jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Vinderhoutse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Jouw project in Vinderhoute wordt compleet uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke interieurarchitect. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Verder verloopt de communicatie telkens op transparante wijze. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Op die manier staan we in voor een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we volledig renoveren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugzien op deze pagina. Al zin om jouw Vinderhoutse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere interieurdesigner bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. Het gebruik van degelijke materialen en verfijnde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. We zorgen er verder voor dat elke ruimte volledig afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een huis en publieke ruimte. De interieurontwerper waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Vinderhoute te laten stralen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw zaak of woning wat vernieuwing gebruiken? Laat dan zeker van je horen. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Je kan je bouwproject in Vinderhoute zonder twijfel overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!