Okyo staat voor klassewerk. Als binnenhuisarchitect van jouw zaak of woonst in Vinkem ontnemen we al je zorgen. We doen dat door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. We ontwerpen – met toewijding voor de kleinste details – een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Vinkem jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Vinkemse project

Droom je van een smaakvol en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. Je krijgt van ons een hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect toegewezen die jouw project in Vinkem helemaal opvolgt en uitwerkt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een strikt tijdsschema. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. Je blijft steeds op de hoogte van alle evoluties en eventuele complicaties. Zo garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar uitblinkers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook compleet renoreveren. Foto’s van de resultaten vind je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Vinkemse bouwproject?

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Iedere interieurontwerper streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. Het gebruik van duurzame materialen en gedetailleerde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte wordt helemaal afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: huis of publieke ruimte. Jouw bouwproject in Vinkem laten schitteren is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw onderneming of woonst wat opfrissing gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Je kan je bouwproject in Vinkem zonder twijfel overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!