Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als interieurdesigner van jouw woonst of zaak in Vladslo is het ons doel om je totaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurplaatje totaal over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. We maken daarbij gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Vladslo jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Vladslose project

Droom je van een verfijnd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Je krijgt van ons een persoonlijke interieurontwerper toegekend die jouw project in Vladslo helemaal opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. We houden je op de hoogte van alle evoluties en mogelijke complicaties. Op die manier garanderen we een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere interieurdesigner streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Dat is ook bij ons het geval. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. We leggen de nadruk op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte helemaal afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of huis, Okyo haalt het onderste uit de kan. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Vladslo laten schitteren.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan verschillende grote projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia volledig verbouwen. Foto’s van de eindresultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Al zin om jouw Vladslose bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft jouw onderneming of woning behoefte aan een nieuw, fris interieur? Laat dan zeker van je horen. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Laat je bouwproject in Vladslo over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!