Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als interieurdesigner van jouw zaak of huis in Vleteren ontnemen we al je zorgen. Hoe we dat doen? Door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, finesse en warmte uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Vleteren jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

High-end interieur voor jouw Vleterse project

Droom je van een verfijnd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo the place to be. Jouw project in Vleteren wordt helemaal uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke interieurontwerper. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een strikt tijdsschema. Verder verloopt de communicatie telkens op transparante wijze. We houden je op de hoogte van alle evoluties en potentiële complicaties. Je mag zeker zijn van een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar realisaties. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Op al onze realisaties blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we helemaal renoveren. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Al zin om jouw Vleterse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Een persoonlijke, warme stijl

Als interieurdesigner probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. We focussen ons op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde afwerking. We zorgen er verder voor dat elke ruimte helemaal afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: een publieke ruimte of woonst. De binnenhuisarchitect waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Vleteren te laten stralen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Wil je het interieur van jouw woning of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Deel je ideeën dan zeker met ons. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Vleteren over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!