Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als interieurarchitect van jouw onderneming of huis in Vliermaal nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt rust, warmte en klasse uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Vliermaal jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

High-end interieur voor jouw Vliermaalse project

Droom je van een verfijnd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. We wijzen je een persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Vliermaal helemaal opvolgt en ontwikkelt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. Je blijft altijd op de hoogte van alle evoluties en potentiële problemen. Je kan rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Iedere interieurdesigner bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Dat is ook bij ons het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. De focus ligt op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde afwerking. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: een publieke ruimte of woning. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Vliermaal laten fonkelen.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar realisaties. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten? Die zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Vliermaalse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Wil je het interieur van jouw woning of zaak graag een opknapbeurt bezorgen? Deel je ideeën dan zeker met ons. Aan de hand van jouw wensen stellen we een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Vliermaal om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.