Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als interieurarchitect van jouw woning of zaak in Vliermaalroot is het ons doel om je helemaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurplaatje compleet over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, warmte en finesse uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Vliermaalroot jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

High-end interieur voor jouw Vliermaalrootse project

Is een smaakvol, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Okyo helpt je er graag mee. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurarchitect toegekend die jouw project in Vliermaalroot compleet uitwerkt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een nauwgezet tijdsschema. De communicatie laten we steeds transparant verlopen. We houden je op de hoogte van alle evoluties en potentiële complicaties. Zo kunnen we een vlotte samenwerking garanderen met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar realisaties met trots. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan diverse projecten. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten vind je terug op deze pagina. Al zin om jouw Vliermaalrootse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Als binnenhuisarchitect bouw je een eigen, unieke stijl uit. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. We leggen de nadruk op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en publieke ruimte. Jouw bouwproject in Vliermaalroot laten fonkelen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of woonst wat opfrissing gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. Laat je bouwproject in Vliermaalroot over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!