Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurarchitect van jouw onderneming of woning in Voeren is het ons doel om je totaal te ontzorgen. We doen dat door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt klasse, warmte en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Voeren jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Architectenbureau Okyo is trots op haar realisaties. We werkten mee aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Op al onze realisaties blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de resultaten kan je terugvinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Voerense bouwproject?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Voerense project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo the place to be. Je krijgt een persoonlijke interieurontwerper toegekend die jouw project in Voeren totaal opvolgt en uitwerkt. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Je kan rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Een persoonlijke, warme stijl

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van degelijke materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte volledig afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woonst en publieke ruimte. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Voeren laten fonkelen. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw zaak of woning wat vernieuwing gebruiken? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Voeren om tot een prachtig eindresultaat.