Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw zaak of woonst in Vollezele nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, finesse en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Vollezele jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Een persoonlijke, warme stijl

Als interieurdesigner bouw je een eigen, unieke stijl uit. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet vertoeven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een openbare ruimte of huis. De interieurontwerper waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Vollezele te laten fonkelen.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar realisaties. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan verschillende grote projecten. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we helemaal renoveren. Foto’s van de resultaten kan je terugzien op deze pagina. Al zin om jouw Vollezelse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Vollezelse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. Je krijgt een persoonlijke binnenhuisarchitect toegekend die jouw project in Vollezele helemaal uitwerkt en opvolgt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. De communicatie laten we steeds helder verlopen. We houden je op de hoogte van alle evoluties en mogelijke moeilijkheden. Zo kunnen we een vlotte samenwerking garanderen met een feilloos interieur als resultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft het interieur van jouw zaak of woonst nood aan vernieuwing? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo maken hoe dan ook wat moois van je bouwproject in Vollezele!