Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurdesigner van jouw onderneming of huis in Voormezele is het ons doel om je compleet te ontzorgen. Dat doen we door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, rust en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Voormezele jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere interieurarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde afwerking. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: huis of openbare ruimte. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten stralen van je bouwproject in Voormezele.

High-end interieur voor jouw Voormezelse project

Is een smaakvol, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurontwerper toegekend die jouw project in Voormezele volledig uitwerkt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een strikt tijdsschema. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. Of het nu gaat om potentiële complicaties of nieuwe evoluties: we houden je altijd op de hoogte. Je kan rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Architectenbureau Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. We werkten mee aan diverse projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia compleet verbouwen. Foto’s van de resultaten kan je terugzien op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Voormezelse bouwproject? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan jouw onderneming of woning een nieuw, fris interieur gebruiken? Laat dan zeker van je horen. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Voormezele om tot een prachtig eindresultaat.