Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurontwerper van jouw onderneming of woonst in Vrasene is het ons doel om je totaal te ontzorgen. Hoe we dat doen? Door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat is een baken van rust, klasse en warmte. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Vrasene jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Als interieurontwerper probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Ook voor ons geldt die bewering. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. De focus ligt op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde vormgeving. We stemmen iedere ruimte volledig af op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een publieke ruimte of een woonst. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Vrasene te laten schitteren.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Vrasense project

Droom je van een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo the place to be. Jouw project in Vrasene wordt totaal uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke interieurdesigner. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Op die manier staan we in voor een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar realisaties. We werkten mee aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia helemaal opknappen. Foto’s van de resultaten vind je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Vrasense bouwproject? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw zaak of woning wat vernieuwing gebruiken? Laat dan zeker van je horen. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Vrasene om tot een prachtig eindresultaat.