Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurdesigner van jouw huis of zaak in Vucht nemen we al je zorgen weg. We doen dat door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details stellen we een plan op dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, finesse en rust uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Vucht jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere interieurarchitect streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van duurzame materialen en verfijnde afwerkingen. We zorgen er verder voor dat elke ruimte compleet afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: woonst of openbare ruimte. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Vucht laten fonkelen.

High-end interieur voor jouw Vuchtse project

Droom je van een verfijnd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Okyo helpt je er graag mee. Jouw hoogst-persoonlijke interieurdesigner werkt je project in Vucht uit en volgt alles op de voet. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We houden je op de hoogte van alle evoluties en mogelijke moeilijkheden. Zo kunnen we een vlotte samenwerking garanderen met een feilloos interieur als resultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar realisaties met trots. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan verschillende grote projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Op al onze realisaties blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia volledig opknappen. Foto’s van de resultaten kan je terugzien op deze pagina. Al zin om jouw Vuchtse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw zaak of woonst wat vernieuwing gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. We luisteren naar je vereisten en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo maken hoe dan ook wat moois van je bouwproject in Vucht!